2012.03.05.
15:31

Írta: LCHB

az idő ma.

 Oké. Elismerem. A világ egyik legszörnyűbb blogolója vagyok, nem is tudom miért nem szüntettem be az egészet eddig. Az a pozitívuma megmaradt a dolognak, hogy most semmi sem tántorít vissza attól, hogy „csak úgy” elmondjam, hogy mennyire hosszúra kezd nyúlni a kazah tél. Az itteniek szerint ez elég szokatlan (ezt megerősíteni nem tudom), de még ma is hullott valamennyi. Az első hó tavaly, ha jól emlékszem október 30-án, vagy 31-én esett, azóta gyakorlatilag folyamatos. Mostanra a szörnyű hideg elmúlt, aminek a következtében a hó egyszerre hullik és olvad, minden tiszta latyak, a tavasznak pedig nyoma sincs. Remélem, hogy a blogoszférában bujdosó varázslat holnapra valóra a váltja a(z önbeteljesítő) jóslatomat és tavaszra vált az idő.

Addig egy türkmén barátnőmtől kapott vidám dallal próbálok javítani a hangulatomon. Itt a link a hasonló cipőben járóknak: https://www.youtube.com/watch?v=oi8HUDf2bPM&feature=share

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kazahsztantmondtal.blog.hu/api/trackback/id/tr784290670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása